Ismertető

Találja meg az utat
Mi is a POI?
Ingyenes letöltések
Hogyan tölthetek le adatot?
Kerüljön be a címjegyzékbe

Találja meg az utat

Ha név szerinti töltőállomást vagy bankot, ingyenes wifit, idegenforgalmi látványosságot, kempinget, bevásárló központot, éttermet, mozit vagy bármi mást keres, a kutatást abbahagyhatja, amint letöltötte a megfelelő adatbázist a GPS-sel felszerelt készülékébe.

A POIplaza a személyre szabott POI (Point of Interest) ingyenesen letölthető gyűjteménye, amit közvetlenül használhat fel a PDA-ban vagy más navigációs készülékében. Az adatgyűjtemény minden, a piacon fellelhető navigációs szoftverrel, köztük a Becker, Destinator, Garmin, GoClever, Google Earth, iGO Amigo, iGO8, iGO-MioMap, Macrom, Navman, Pocket Driver, Sygic és TomTom navigációs szoftverrel kompatíbilis.

Tegyük fel, hogy útközben üzemanyagra van szüksége, és az Ön cégének egy meghatározott töltőállomás-lánccal van szerződése - vagy egyszerűen pontokat gyűjtene. Töltse le a kedvenc kutak adatbázisát, amelyek nyomban a legközelebbihez irányítják.

Egy másik példa: nem szeretné, ha bankkártyáját többletköltség terhelné. Töltse le saját bankjának címlistáját, amelyiknek a segítségével odahaza vagy külföldön egyaránt gyorsan megtalálja saját bankjának pénzkiadó automatáját, és ezzel pénztárcáját kíméli.

A POI adatbázis napról napra növekszik. Az üzleti életben rádöbbenek, hogy a GPS a vevőket "házhoz viszi". Ha kíváncsi, miként hozhatja létre saját, ingyenesen letölthető adatbázisát, írjon.

Mi is a POI?

A POI egy közérdekű célpont címe, amit az utazó útba ejthet. A GPS készülékek megannyi telepített POI-val, például autószerelők, pályaudvarok, múzeumok és képtárak címével érkeznek - és ugyanennyi vagy ennél jóval adható hozzá kézzel, vagy tölthető le a világhálóról.

A POI adat nemcsak a közérdekű cím földrajzi koordinátáit tartalmazza, eközben megjelenítve a márka védjegyét a navigációs készülék generálta térképen, hanem mindezt kiegészíti egy telefonszámmal vagy más elérhetőséggel. A közérdekű címek gyűjteménye akár egy kétdimenziós címjegyzékként is elképzelhető, amelyik kevésbé ismerős helyen is eligazítja a felhasználót az üzleti életben és a szabadságon egyaránt.

Gondoljon csak bele: a vevők az Ön üzletláncának adatait közvetlenül navigációs készülékükbe töltik le. Bárhol is legyenek, jelenlegi és jövőbeni üzletfelei mindig meg fogják Önt találni. A városok tucatjaiban kiterjedt láncot üzemeltető bankok vagy töltőállomások számára elengedhetetlen egy ilyen ingyenes gyűjtemény létrehozása; és nemkülönben hasznos éttermek, bolthálózatok, szállodák, idegenforgalmi központok és egyéb szolgáltatások számára is.

A POIplaza a GPS alapú navigációs készülékekekben felhasználható közérdekű és hasznos címek ingyenesen letölthető gyűjteménye.

Ha arra kíváncsi, miként kerülhet be címjegyzéke a POIplaza adatbázisába, írjon.

Ingyenes letöltések

Az egyszerű útmutatókhoz válassza ki az Ön navigációs készülékén telepített szoftvert:

Becker iGO-MioMap Navman
Destinator iGO8 Pocket Driver
Garmin iGO Amigo GoClever
Magellan Macrom Sygic
Google Earth TomTom Mireo

Hogyan tölthetek le adatot?

Válasszon országot, majd válassza ki a keresett szolgáltatást. Töltse le, csomagolja ki, majd másolja kézi számítógépére az gyűjteményt, és a navigációs szoftver elindítása után válassza ki a célpontot. Rohanó világunkban gyorsan és pontosan házhoz visszük, hisz minden POI precíz és ellenőrzött kézimunkával kerül adatbázisunkba!

Ha nem rendelkezik navigációs szoftverrel, akkor is megmutatjuk, hol található a POI.

Kerüljön be a címjegyzékbe
Ingyenesen letölthető POI-gyűjtemény

Az ügyfelek a készülékükre letöltött POI segítsével nemcsak az Ön tevékenységéről szereznek tudomást, hanem egyenesen "házhoz érkeznek". Alacsony éves előfizetésért jelentesse meg címjegyzékét a POIplazán, és hozza ki a legtöbbet a nagy jövő előtt álló szolgáltatásból.

Ha Ön egy nagy nemzetközi üzleti lánc, akár mindegyik kirendeltségének a megjelenítésére is vállalkozunk. Hű ügyfelei bárhol megtalálják szerte a világban.

Ha meg szeretné jeleníteni a POIplazáról ingyenesen letölthető kereskedelmi címeit, írjon.

facebook twitter rss
Felh.:   Jelszó:

Új POI gyűjtemény

Újdonság - Németország
Mezger Bosch Service (9)
Frissítve - Portugália
Fix traffipax (93)
Frissítve - Németország
Netto Marken-Discount (2724)
Újdonság - Egyesült Államok
Little Caesars Pizza (3788)
Frissítve - Belgium
Tilos jelzés és traffipax (574)
Frissítve - Norvégia
Max Burger (4)
Frissítve - Németország
Drogerie Markt (1333)
Frissítve - Magyarország
Bécsiszelet (7)
Frissítve - Hollandia
Holiday Inn Express (3)
Frissítve - Ausztrália
Uszoda (1555)
Frissítve - Németország
Fix traffipax (4152)
Újdonság - Magyarország
InteContinental (1)
Frissítve - Svájc
Szekciókamera (5)
Újdonság - Finnország
Komp (2)
Frissítve - Németország
Mobil traffipax (14621)