Profi szolgáltatások

Nem találják?

Navigációs szoftverből sokféle van. Az Ön potenciális partnere azonban mindegyikben megtalálja az Ön címét, legyen az Becker, Destinator, Garmin, GoClever, Google Earth, iGO Amigo, iGO8, iGO-MioMap, Macrom, Magellan, Mireo, Navman, Pocket Driver, Route 88, Sygic vagy TomTom.

Ne hagyja az üzletfeleket bolyongani. Rendelje meg az internetről bárki által ingyenesen letölthető címjegyzéket. Minden népszerű navigációban használható, ráadásul egy egyszerű, címlista segítségével azokat is eligazítjuk, akik még nem alkalmazzák a műholdas irányítást.

Adja meg a címjegyzéket, elérhetőséget és a logót, de az is elég, ha a világhálón található honlapot jelöli meg forrásként. Ezekből az adatokból rövid határidővel készítjük el a letölthető állományokat, amelyeket a megrendelt időtartamig helyezünk el a www.poiplaza.com honlapon. Az előfizetés tartama alatt a címlistát természetesen ingyenesen frissítjük.

A POI-k mellé – ugyancsak térítésmentesen – fotót és leírást csatlakozathat, amiben részletezheti a szolgáltatást, a munkaidőt, megadhatja honlap- és email címét vagy bármilyen egyéb információt.

Más, hasonló szolgáltatásoktól eltérően a POIplazán rövid, egynapos határidővel kerülnek fel az új címek az adatbázisba.

Amennyiben további kérdése van, kérjük, írjon.

Kereskedelmi célú felhasználás

A POIplaza az érdekes pontok, a POI-k egyik leggazdagabb tárháza.

Adatbázisunk jelenleg 7 279 451 POI-t tartalmaz 221 országból, 4 707 kategóriában, 17 formátumban.

Ezeket az adatokat Ön is felhasználhatja például ingatlanhasznosításra a szomszédságban található érdekes helyek, POI-k feltüntetésével; útvonaltervezésre; traffipaxokra vagy más veszélyes közlekedési pontokra történő figyelmeztetésre külső alkalmazásokban vagy bármilyen egyéb célra.

Írja meg igényeit, a felhasználás módját, a szükséges POI-k kategóriáját, számát, és rövid időn belül személyre szabott ajánlattal jelentkezünk.

Elégedett partnereink

facebook twitter rss
Felh.:   Jelszó:

Új POI gyűjtemény

Frissítve - Németország
Tilos jelzés és traffipax (133)
Frissítve - Németország
Vienna House (16)
Frissítve - Magyarország
Aldi (97)
Frissítve - Magyarország
Mobil traffipax (1558)
Frissítve - Németország
Tilos jelzés (823)
Frissítve - Németország
Höffner (29)
Frissítve - Németország
McDonald's (1362)
Frissítve - Magyarország
Tesco (198)
Frissítve - Spanyolország
Subway (4)
Frissítve - Magyarország
Lidl (166)
Frissítve - Németország
WEZ (22)
Frissítve - Magyarország
Gyorsétterem (39)
Frissítve - Nemzetközi
Egyedülálló utcák a világon (13)
Frissítve - Olaszország
Eurospin (22)
Frissítve - Magyarország
Autópálya-kamera (53)